تنظیمات

پیکربندی سیستمی پلتفرم — همه مقادیر از بک‌اند بارگذاری و ذخیره می‌شوند.

اطلاعات سایت

تنظیمات عملیاتی

حالت تعمیر و نگهداریفعال کردن این گزینه دسترسی کاربران به پلتفرم را موقتاً قطع می‌کند.